ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - KÜLÜNÇE İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Okul müdürümüz Fehmi ADLI, okullarda milli birliğimiz ve bütünlüğümüzü tehdit eden unsurlara karşı öğrencileri bilinçlendirmek amacı ile seminer düzenledi.

Ock

Okulumuzda Kırk Hadis etkinliği kapsamında  Kırk Hadis Panosu hazırlandı.

Ock

Okul öğrenci meclisinin aktif olması ve öğrencilerin akademik başarılarının arttırılması için okul meclisini teşvik etmek için toplantılar yapılmıştır.

Ara

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı projelerimiz kabul edilmiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda okul müdürümüz Fehmi ADLI önderliğinde eğitim okumaları gerçekleştirdik.

Ara

Okul yöneticileri ve öğretmenlerimiz öğrenci ailerini tanımak,  ailelerin eğitim öğretim sürecine daha aktif bir şekilde katılmalarını sağlamak  ve bu süreçte desteklerini sağlamak için aile ziyaretlerine başladılar.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin ve velilerinin okulumuza karşı olan yargı, tutum ve beklentilerini daha doğru anlayabilmek için memnuniyet anketi uygulandı. Bütün veli ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.