ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - KÜLÜNÇE İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Sınıflarımıza Türk bilim insanlarının isimlerini verdik. Türk Bilim İnsanları Panosu oluşturduk.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmiştir.

Mrt

Vizyon Belgesi bağlamında, eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi. Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile istişareler yapılarak her dönem sonunda “Vizyon Belgesi İzleme Raporu” hazırlandı.

Mrt

Zümre öğretmenlerimiz, derslerin öğretim programlarına göre eğitim öğretim süreçlerinin planlanması, çalışmaların değerlendirilmesi ve akademik eğitimin seviyesinin yükseltilmesi için aylık çalışma toplantısı yaptı.

Mrt

TARTIŞARAK ANLAŞIYORUZ” münazara etkinliği kapsamında öğrencilerimiz "Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı bilir?" sorusu tartışıp, fikirlerini ikna edici bir yöntemle sundular.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı 2019-2023 Stratejik Planını incelendi ve müzakere edildi.

Okulumuz öğrencileriyle Balıklıgöl gezisi düzenlenlendi.

Ara

Okulumuzda öğrencilerin bilgi, becerilerini  geliştirmek amacıyla değerler eğitimi, kitap okuma, hobi bahçesi, eğitimde dijital dönüşüm gibi konular başta olmak üzere toplam 8 adet  uluslararası etwinning projesi aktif olarak yürütülmektedir.

Kas

Okulumuzda mescit oluşturuldu.

Kas

Okulumuzda herkesin dilek ve isteklerini rahatça ifade edebilmesi için, koridorumuzda dilek ve istek kutusu oluşturuldu.