ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - KÜLÜNÇE İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuzda Okuyan 7'ler projesi uygulanmaktadır.

Nis

Okulumuzda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışmak için öğretmenler ve okul yöneticileri ile toplantı yapıldı.

Nis

Okulumuzda 40 Hadis etkinliği ve yarışmaları düzenlendi.

Nis

Okul koridorlarına, öğrencilerimizin ulaşabileceği şekilde satranç takımları yerleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız Şube Müdürlerimiz Mehmet ÇAKMAK ve Hatice ÇİFTÇİ DENGİZ'in katılımlarıyla gerçekleşti. Katılım gösteren tüm misafirlerimize, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bilim, medeniyet, hikmet, sanat ve spor dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri sınıflara verilmiş, bu şahsiyetlerle ilgili bilgilendirme afişi hazırlanmıştır.

Kas

Öğrenci ve velilerimizin kullanabileceği kitaplar ve süreli yayınların yer aldığı okul kütüphanemiz oluşturulmuştur. Emeklerinden dolayı Türkçe Öğretmenimiz Hilal YÜKSEL'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuza Koronavirüs hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

May

İnsanlığın güncel sorunları, milli ve evrensel değerler vb. konuları işleyen sinema filmleri izlendi.

May

Rehberlik öğretmenimiz İsmail Kaya öncülüğünde öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak çok yönlü ve etkin rehberlik hizmetlerinin yürütülmektedir.

May

Öğrencilerimiz Eğitimde Örnek Uygulamalar yarışma sergisini ziyaret etti.

Mrt

Öğrenciler ile beraber seccade tasarımı yapıldı ve namaz kılma etkinliği gerçekleştirildi.